Max reser till framtidens fastigheter för småföretagare

Easy Depot – där framtidens arbetsutrymmen tar form. Easy Depot är inte bara ett fastighetsbolag, utan en pionjär inom branschen som erbjuder flexibla och hållbara lösningar för småföretagare.

Srenity har hjälpt Easy Depot att digitalisera och optimera hela kundresan. Genom att integrera smarta fastighetslösningar skapar Srenity inte bara en effektivare förvaltning utan också en digital användarupplevelse. Srenitys integrationsplattform tillsammans med kontorsapp från Voz Technologies ger hyresgästerna en enkel och modern lösning för att hantera allt från digitala nycklar till att chatta med grannar och boka mötesrum. En smidig och enkel process som går långt bortom traditionella fastighetsupplevelser.

Easy Depots starka inriktning på hållbarhet synliggörs genom appen. Där delas b.la. hållbarhetsåtgärder och elförbrukning från solcellsparken. Syftet är inte bara att erbjuda lokaler utan också inspirera och underlätta för småföretagare att agera mer hållbart.

Srenity är stolta och glada över att ha spelat en central roll i förverkligandet av detta moderna och hållbara projekt som formar en bättre framtid för både förvaltare, hyresgäst och samhället i stort. Samarbetet med Easy Depot har varit och är fortsatt inspirerande. Vi ser fram emot att fortsätta leverera smarta och integrerade lösningar.

Vill du optimera din fastighetsdrift och framtidssäkra dina fastigheter?

Kontakta Srenity idag för att utforska våra smarta integrationslösningar!

mitja.enghult@srenity.se