Jobba inom proptech

Vill du realisera den nya digitala vardagen i fastigheten?
Sök tjänst

Just nu har vi många spännande projekt och vi behöver fler drivna CX, Customer managers, Förändringsledare, Produktägare, Fullstackutvecklare.

Srenity erbjuder fastighetsägaren en heltäckande lösning för kontor och bostäder. En horisontell plattform som kan hantera all form av öppen teknik för den smarta fastigheten.

Hela fastighetens objekt och enheter kan enkelt administreras och hanteras digitalt. Dessutom kan specifika verksamhetssystem och kundanpassade tjänster kopplas på för en effektivare och mer optimerad process.

Är det dig vi söker?

  • Drivs du av att bygga starka team i en förändringsresa?
  • Har du stort tekniskt intresse och hög teknisk kompetens?
  • Har du intresse för att driva Hackatons och open source-projekt?
  • Har du minst 3-5 års erfarenhet av teknisk utveckling?

Kontakta oss

Srenity drivs framåt av passion. En passion som skapar nytta för våra kunder och som sporrar oss att ständigt utvärdera, omvärdera och förbättra inte bara vår produkt utan också vårt engagemang. I våra kunder och våra medarbetare. Det gör Srenity till lika delar affärsdrivet, familjärt och proaktivt.

Läs mer +

Srenity andas öppenhet. Utan öppenhet för nya lösningar, dialog och sanningar – bekväma eller obekväma – stannar vår utveckling upp och vi blir ännu ett företag i mängden. Våra lösningar, våra samtal och våra sinnen är alltid öppna. Det gör Srenity ödmjukt och mänskligt.

Läs mer +

Srenity älskar kompetens. Det är så vi kan se, skärskåda och förstå vår kunds behov på djupet. Det är också så vi skapar en miljö där vi sporrar varandra mot nya innovationer och perspektiv. Vår kompetens gör oss förberedda på vad samtiden och framtiden utmanar oss med. Att vi är förberedda ger oss också möjlighet att vara spontana och fritänkande. Det gör Srenity till en kraft att räkna med.

Läs mer +