Hej, Simon Kostovski – Ny Customer Success Manager hos Srenity, Välkommen ombord!

Nu kliver Simon Kostovski in som Trainee på Customer Success Manager-rollen hos Srenity.
Vi har intervjuat Simon för att höra hans tankar om sin nya tjänst:

Varför valde du Srenity?

”När jag studerade till fastighetsförvaltare fick jag möjligheten att göra min tredje och sista LIA hos Srenity. Max, som är väldigt drivande, har gett mig mycket kunskaper och inspirerat mig att komma in mer i proptech-branschen som skiljer sig lite från det jag tidigare gjort, då den är mer tekniskt inriktad. Vilket gjorde det självklart för mig att vilja fortsätta utvecklas hos Srenity.”

Hur ser ditt uppdrag ut på Srenity?

”Det är ganska varierande, som det ofta blir på ett mindre bolag. Jag är involverad i olika delar av bolaget, från försäljning och projektledning till verksamhetsprocesser. Det är otroligt roligt och lärorikt.

Vilken erfarenhet tar du med dig från dina tidigare jobb?

”Jag har haft mycket att göra med studier, de senaste åren har jag har genomfört två yrkeshögskoleutbildningar inom fastighetsförvaltning och teknisk försäljning B2B. Samtidigt har jag också arbetat som arbetsledare för ett städ- och fastighetsbolag. Där var jag ansvarig för att leda ett team på 25-30 personer. Det var en hektisk tid, då jag kombinerade arbetet med mina studier, men det gav mig värdefulla erfarenheter som jag har nytta av idag.”

Hur har din första tid på Srenity känts?

“Jag har verkligen haft en fantastisk start här på Srenity. Jag kan verkligen säga att jag har lärt mig otroligt mycket på bara 6 månader. Det är oerhört givande att vara en del av ett uppstartsbolag och vara involverad i alla delar av verksamheten. Det kan handla om att få bygga upp olika processer, som till exempel hantering av support och projektledning. Jag har redan fått möjlighet att arbeta med några riktigt spännande projekt, som Ale kommun, Easy Depot och Serneke Karlatornet.”

Vad gör du helst på fritiden?

”Jag umgås mycket med vänner, tränar, spelar fotboll, padel och ibland blir det även en golfrunda.”

3 snabba:

Vilket är ditt drömresemål?

”Oj, då skulle jag nog säga Fiji. Det känns nästan som en overklig plats, som bara existerar på film med sin fantastiska natur. Jag skulle gärna vilja åka dit.”

Vilket är ditt bästa välmåendetips?

”Träna, rör på dig, svettas! Behöver inte bli en överdrift men lagom med träning så mår man bra!”

Vilket är ditt drömprojekt på Srenity?

“Jag måste nog säga att Karlatornet är drömprojekt just nu. Kanske det mest prestigefyllda projektet i hela Sverige för tillfället.”