Srenity expanderar till Stockholm och välkomnar Therese Jonsson som Sales Executive Manager

Srenity kan nu stolt presentera Therese Jonsson som ny Sales Executive Manager! Thereses anställning innebär även att vi expanderar verksamheten till Stockholm, där hon kommer att vara baserad.

Therese har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen, med över 10 års erfarenhet som mäklare och ledare. Hon har en framgångsrik historik av att leda team till att uppnå ambitiösa tillväxtmål, senast i rollen som regionschef tillväxt på Bredablickgruppen. Therese har en stark passion för proptech och ser fram emot att hjälpa fastighetsägare att optimera sin drift genom Srenitys öppna och skalbara integrationsplattform.

”Vi är oerhört glada att välkomna Therese till Srenity”, säger Max Sandberg, VD för Srenity. ”Hennes gedigna erfarenhet, starka drivkraft och passion för proptech gör henne till en perfekt match för vår organisation. Vi ser fram emot att Therese ska spela en avgörande roll i att driva vår försäljningsstrategi och öka vår marknadsandel i Norden.”

Therese Jonsson ser fram emot att ta sig an sin nya utmaning hos Srenity. ”Jag är mycket entusiastisk över att få vara med och bidra till Srenitys tillväxt och framgång”, säger Therese. ”Srenitys integrationsplattform har en enorm potential att hjälpa fastighetsägare att effektivisera sin verksamhet och spara pengar. Jag ser fram emot att få representera Srenity i Stockholmsregionen för att nå ut till fler fastighetsägare och visa dem hur vår plattform kan göra skillnad på riktigt.”