Vi söker Golang utvecklare!

Vill du vara med och forma fastighetsbranschens digitala utveckling? Hos oss får du en exklusiv möjlighet att vara en helt central del av utvecklingen för digitala tjänster i fastighetsbranschen. Srenity är en integratör av öppna digitala lösningar för fastigheter med rådgivning, IoT- och integrationsplattform och mobila applikationer för olika målgrupper. Vi erbjuder fastighetsägare ett plattformsoberoende ekosystem för integrering av digitala tjänster som bidrar till en smartare vardag för både förvaltning och slutanvändare.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten som utvecklare i vårt team är bred och utvecklande. Du får en central roll i vårt R&D-team och förväntas utöver utveckling av plattform, integrationer och tjänster agera tech lead för våra externa utvecklare, i och utanför Sverige. Du samarbetar nära vår produktägare, och i viss mån också sälj- och leveransteamet, i frågor om målarkitektur, produktutveckling, kundbehov och leveransprojekt. Du förväntas ha stort engagemang i att utveckla effektiva, smarta och snyggt byggda tjänster och funktioner i modern arkitektur.

Om du trivs du med att jobba i team och gillar när utveckling av gemensam struktur är en del av vardagen då kan detta vara rätt tjänst för dig. Är du dessutom engagerad och får saker att hända så kommer du att känna dig hemma hos oss!

Din profil

För att lyckas i rollen har du flera års utveckling generellt men främst av backend med Golang tillsammans med brinnande intresse för tekniska lösningar och produkter som nu ska implementeras i fastigheter. Vi tror att du utöver utveckling också drivs av mer övergripande ansvar över utveckling och team i olika sammanhang och förstår hur varje beståndsdel i plattformen hänger samman med helheten, integrerade tjänster och målarkitektur. Du är lösningsorienterad, självgående och tycker om att arbeta i team med agila arbetsmetoder.

Som person är du prestigelös och har förmåga att se en sammanhängande helhet utöver djupa detaljer. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara både strukturerad och metodisk och arbeta tillsammans med andra både inom utanför IT-området. Du som söker bör ha relevant högskoleexamen och erfarenhet.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för teknik och programmering och har arbetat i liknande roller under ett antal år.

Din kompetens

För tjänsten krävs att du har god förståelse för och kunskaper inom:

  • Golang
  • GRPC
  • Kubernetes
  • AWS/Google/Azure-plattformar
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • En Kandidatexamen i datavetenskap eller liknande relevant utbildning
  • Meriterande med kunskaper och erfarenheter inom IoT-lösningar, fastigheter och Fiware

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Hur du ansöker

Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande!

Är detta uppdrag inte riktigt det du söker men är intresserad av att arbeta på Srenity? Då är du varmt välkommen att skicka ditt CV med en kort beskrivning av vad du vill göra till ante.baric@srenity.se. Vi återkopplar om vi har något vi tror matchar din profil och intressen.