Äntligen! Nu är vi klara med vår varumärkesplattform och grafiska profil. Under våren har vi på Srenity kämpat stenhårt med vårt varumärke och att hitta en identitet, ett uttryck och en grafisk profil som verkligen stämmer överens med vad vi på Srenity Solutions står för. Kika på bilden för ett litet smakprov.

Med hjälp av vår byrå @wnya.se, med Robert och Philip i spetsen, har vi vänt på varenda sten och vridit på alla formuleringar kring vårt varumärke och lyckats hitta det som ska bli vårt livs opus – Att förverkliga framtidens fastighet.

Här på LinkedIn kommer vi att lägga ut artiklar och inlägg knutet till smart fastighet, proptech och digital teknik för fastigheten. Vi vill gärna dela med oss av tankar och lösningar som gör livet enklare, effektivare och öppnar upp för nya affärsmöjligheter i fastigheten. Följ oss gärna!

Nästa vecka lanserar vi vår nya hemsida och är
givetvis väldigt nyfikna på vad ni tycker om denna.
#proptech #digitallife #realestate

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6683377257567789056