Max besöker det innovativa bostadsprojektet Brf Life i Lund

Srenity har spelat en avgörande roll i förverkligandet av det innovativa bostadsprojektet Brf Life i Lund, skapat av Granitor. Beläget mitt i centrala Brunnshög, totalt 42 bostadsrätter med starkt fokus på hållbarhet och gemenskap.

I centrum av Brf Life står skapandet av en social hubb, ett vardagsrum för hela huset där boende kan mötas och dela på olika faciliteter. Srenity har genom smarta lösningar och teknologier integrerat alla aspekter i byggnaden för att förbättra boendekvaliteten och främja en mer hållbar livsstil. Det inkluderar access till allmänna ytor som entréportar, tvättstuga och förråd. Srenity har även genom sin plattform implementerat digitala postboxar för boende som genom integrering med Voz Technologies backoffice-lösning smidigt kan uppdateras och ändras vid exempelvis inflytt och utflytt.

Brf Life har flera smarta lösningar och erbjudanden för de boende. Det finns både bilpool- och cykeluthyrning, vilket ger boende bekväma och miljövänliga alternativ för transport. Gemensamma utrymmen är noga planerade och utformade för samhörighet och effektivisering, såsom en cykelverkstad och tillgång till utlåning av verktyg för hemmet. Projektet inkluderar även ett växthus på gården och ett utegym för boende att njuta av.

Allt detta har Srenity kopplat upp digitalt och integrerat så att allt fungerar tillsammans för att främja delningsekonomi och samhörighet. Genom detta har Srenity skapat ett digitalt bokningssystem för allmänna ytor och tjänster, samt skapat den digitala trapphustavlan som visas i filmen med bland annat boendelista, nyhetsflöde och tidtabell för kollektivtrafiken utanför. Srenity har varit ansvariga för att skapa en digital infrastruktur som stödjer dessa smarta och gemenskapsdrivna funktioner, och via Voz Technologies boendeapp kan de boende bland annat öppna dörrar, se sin förbrukning av el och vatten, samt boka de flertal tjänster som erbjuds.

Brf Life är inte bara en banbrytande bostadsidé, utan också ett framstående exempel på hållbarhet, gemenskap och modern teknologisk integration. Vi på Srenity är stolta över att ha haft en central roll för att göra allt detta möjligt.

I filmen får du följa med när Max möter Thomas, Granitors digitaliseringschef, som berättar om projektet på plats och ger konkreta exempel på vad vi kan förvänta oss av framtidens fastigheter.

Vill du optimera din fastighetsdrift och skapa en framtidssäker boendemiljö? Kontakta Srenity idag för att utforska våra smarta integrationslösningar!
mitja.enghult@srenity.se